sâmbătă, 6 februarie 2010

Dezamagire!


Da! Acesta este cuvantul ce caracterizeaza starea mea din acest sfarsit de saptamana. Joi, 4 februarie 2010 a fost pentru ultima data cand am ridicat calea mixerului pentru a intra in direct pe frecventa Radio HIT (94,9 Mhz). Nu ca eu as fi vrut acest lucru, dar probabil asa se intampla cand ai de-a face cu oameni care nu stiu sa aprecieze ceea ce faci la locul de munca.

In cei aproape doi ani de emisie la HIT am facut, spun multi care au ascultat, cea mai buna emisiune de seara. Cei mai importanti artisti romani au fost, asa cum imi placea mie sa spun, in cea mai tare parada: cea a hiturilor. Interviuri, piese in premiera si subiecte tratate profesionist. De aceste lucruri m-am ocupat cu drag pana joi. Vineri am primit un telefon in care am fost anuntat ca de luni nu mai mai fac emisiune. De ce? Ca asa s-a decis si ca nu sunt bani. Acesta nu este adevarul. Am sa revin cu privire la acest subiect, dar vreau sa le "multumesc" anumitor colegi care au avut bucuria sa ma vorbeasca de bine pe la spate (se stiu ei).
Plec dezamagit de modul in care s-a produs aceasta despartire si prin asta mi s-a arata cat de mult a fost "apreciata" munca mea la HIT. Vreau sa spun doar atat: stiu ce pot si nu ma voi da batut. Am sa deminstrez in continuare ceea ce pot face in alte locuri.

Vreau sa le multumesc celor care m-au ascultat, m-au criticat si celor care au sustinut proiectul "HIT Parade". Le multumesc si artistilor care au colaborat cu mine si au raspuns prompt de fiecare data.
Plec cu un gust amar, pentru ca nu meritam asa ceva. Vreau sa spun ca am pus pasiune in fiecare ora de program si in fiecare idee de proiect ce a facut parte din Hit Parade. Nu spun ca nu am fost sustinut in ceea ce am facut, dar acei oameni se pot numara pe degetele de la o mana.

De Andrei Giurgia o sa mai auziti cu siguranta. Cand, unde si sub ce forma va voi tine la curent. Eu sunt constient ca mi-am facut treaba foarte bine si chiar o mare parte a timpului meu in ultimii doi ani a insemnat Radio HIT. Pana la urma vorba zicalei: un sut in fund, un pas inainte. Si asa va fi! Promit! Si chiar am pofta sa fac Radio. Pentru luni, 8 februarie 2010 pregateam un interviu cu baietii de la Play&Win. Din pacate nu va mai fi. O sa-mi fie dor de voi... dragi ascultatori de HIT.

P.S: Va las ca amintire ultima grila de programe... unde apare si HIT Parade cu Andrei Giurgia.

Spor!

6 comentarii:

Anonim spunea...

stai linsit si capul sus! Totul in viata se intampla cu un rost. Succes pe mai departe

Anticalofilul spunea...

aiurea momentul. ne facem noi la ASJ radio? :D

Robert Codescu spunea...

PĂi acum SINCER ce te alteptai !?!?!? Când ceva bun merge cât de cât bine se va găsi întotdeauna cineva cu 3 "biluţe" care să-ţi pună beţe-n roate!



Mult succes pe mai departe şi nu te lăsa !!!

Sim Filip spunea...

Screw them! :D Sigur auzim de tine cat de curand, abia astept.

Lavinia Biberi spunea...

Succes! Iti tinem pumnii! Gasca RAZNA :D

sergiu.capatina spunea...

capul sus, viata merge inainte